Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

BLUEGREEN line prozori za pasivne i niskoenergetske kuće

BLUEGREEN line prozori za pasivne i niskoenergetske kuće

Prozori moraju biti providni i neprovidni, svjetlopropusni zimi, svjetlonepropusni ljeti, trebaju zadržavati toplinu kuće, ali propuštati toplinu sunca, moraju biti pomični, ali sigurni od provale, otvaraju se, a moraju dobro brtviti, trebaju biti lagani, ali dovoljno čvrsti.

Na sve te zahtjeve mi u Troha-Dilu odgovorili smo jednim imenom, BLUEGREEN Line. BLUEGREEN Line je linija prozora i vrata za pasivne i niskoenergetske kuće najboljih termičkih svojstava na svijetu.

 

Cijela BLUEGREEN Linija razvijena je u hrvatskoj tvrtci Troha-Dil, vlastitim znanjem, radom i pedesetgodišnjim iskustvom. Svaka sitnica promišljena je do zadnjeg detalja, a rezultati su senzacionalni. U trenutku nastajanja 2007. godine, dizajn Struktura bio je među šest najboljih prozora koji su imali Uf vrijednost od 0.7 W/m²K.  Za većinu svjetskih proizvođača pasivnih prozora to je još uvijek nedostižan san. Dijelom što smo imali vremena jer tvornica još nije bila izgrađena, a dijelom zbog toga što smo svojim kupcima htjeli ponuditi najbolje, nastavili smo usavršavati ideje i razvijati prozorske okvire do savršenstva. Danas Vam možemo ponuditi prozorski sustav BLUEGREEN Line, sustav prozora, vrata i stijena bez premca u svijetu.

Tvrtka Troha-Dil je  ovim prozorskim sustavom pokrenula novu revoluciju u proizvodnji prozora i vrata  u Hrvatskoj te postavila nove standarde, ne samo u  Hrvatskoj, već i globalno. Danas smo jedina hrvatska tvrtka koja može proizvesti takve prozore i jedna od pedesetak u svijetu koja može zadovoljiti stroge kriterije Passivhaus Instituta.

U media galeriji pogledajte BLUEGREEN Line pasivne prozore.

Video: BLUEGREEN Line 

 

                                             

                                                                      Ispitano u ift Rosenheim-u! 

 

Zašto prozori za pasivne i niskoenergetske kuće?: Bluegreen pasivni prozori i vrata
Bluegreen Exclusive
Bluegreen Exclusive
Bluegreen Plus
Bluegreen Plus
Bluegreen Petra
Bluegreen Petra
ZA CIJENU, CJENIK ILI PONUDU UPITAJTE OVDJE

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+