Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Troha-Dil d.o.o.

Tvornica prozora i vrata 

 Poslovna  ˝ Zona-P ˝ Severin,

 43274 Severin - Hrvatska

 

Pogon i prodaja: 

Gudovačka cesta 85, 43 000 Bjelovar 

Centrala: +385 (0)43 238 800
Prodaja: +385 (0)43 238 802
Fax: +385 (0)43 238 801, +385 (0)43 238 808
E-mail: info@troha-dil.hr
Web: www.troha-dil.hr

 

Kontaktirati nas možete i putem sljedećeg obrasca. Molimo da obratite pažnju na ispravnost podataka.
Kontakt obrazac
za prozore i vrata

Popunjavanjem ovog upita suglasan/na sam s obradom mojih osobnih podataka: ime i prezime/naziv firme, adresa, poštanski broj i grad, broj mobitela i podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona) u svrhu realizacije ponude.

Prihvaćanjem ove Privole smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu realizacije ponude i ugovora, naplate potraživanja, kontaktiranje te ispunjenje zakonskih obveza kao i dostavljanje trećim osobama osobnih podataka isključivo radi ostvarenja ugovornih obveza.

Troha-Dil d.o.o. kao voditelj zbirke osobnih podataka, sa sjedištem: Poslovna "Zona-P" Severin, 43274 Severin, poduzima sve tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka koje su potrebne da bi se osobni podaci zaštitili od slučajnog gubitka ili uništenja, od nedopuštenog pristupa ili nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe, te utvrditi obvezu osoba koje su zaposlene u obradi podataka.

Osobni podaci se čuvaju po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka, osim u slučaju da je pokrenut postupak prisilne naplate nenaplaćenih potraživanja ili ako je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u roku, sve do konačnog dovršetka postupaka po prigovoru u skladu s važećim propisima. U slučaju nerealizacije ponude, osobni podaci se brišu nakon 2 godine.

Napominjemo da imate pravo u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka uzimajući u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje zbog zakonskih propisanih obveza arhiviranja. Opoziv privole možete podnijeti osobno u poslovnicama Troha-Dil d.o.o. ili slanjem mail-a na mail adresu: gdpr@troha-dil.hr

Prihvaćanjem ove Privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka potvrđujete da ste istu pročitali i razumijeli te dopuštate da Troha-Dil d.o.o., kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi Vaše osobne podatke u svrhu realizacije ponude i ugovora, naplate potraživanja, kontaktiranje te ispunjenje zakonskih obveza kao i dostavljanje trećim osobama osobnih podataka isključivo radi ostvarenja ugovornih obveza. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati Privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Privoli.

Prodajni saloni
TROHA-DIL Tvornica prozora i vrata
TROHA-DIL Tvornica prozora i vrata