Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Troha-Dil - nekad i danas

Utemeljeno 1962. godine. 

Tvrtka je moderna,  opremljena s dvije kompjuterski upravljane linije za proizvodnju PVC prozora i vrata, na nivou višem od mnogih europskih tvrtki. Proizvodnja pvc prozora organizirana je u tvornici pvc prozora i vrata u Bjelovaru na ukupno 5200 m2 zatvorenog i 15000 m2 otvorenog prostora.

Proizvodnja drvoaluminijskih prozora za pasivne i niskoenergetske kuće organizirana je u novoj tvornici u Severinu, na 5500 m2 zatvorenog te na 42000 m2 otvorenog prostora.

Svakako tehnički najopremljenija tvornica u Hrvatskoj spremna je odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja pred proizvođače stolarije. Prateći trendove, Troha-Dil proizvodi PVC stolariju iz profila Salamander, izrađenih od visokovrijednog, tvrdog PVC-a.

Drvoaluminijsku stolariju tvrtka je razvijala četiri godine vlastitim znanjem i iskustvom. Rezultati su više nego senzacionalni. Osmislili smo liniju prozora koji su termodinamičkom smislu najbolji na svijetu.

Tvrtka je dobila tri ZLATNE KUNE za najuspješniju tvrtku u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u kategoriji malih i srednjih poduzeća, a 2005. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dodjeljuje joj nagradu za najuspješnije malo poduzeće u Hrvatskoj. 2006. godine tvrtka je dobila ZLATNI GRB Grada Bjelovara za izniman uspjeh u gospodarstvu, a iste godine i priznanje Gazela časopisa Business.hr.

Milan Troha, utemeljitelj tvrtke 1962.

Tvrtka Troha-Dil je osnovana 1962. godine kao zanatska radnja za izradu građevne stolarije. Utemeljio ju je Milan Troha na dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji u stolarstvu.

 

 

Troha-Dil danas

Troha-Dil danas

Tvrtka Troha-Dil je krajem devedesetih godina potaknula revoluciju u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj uvođenjem najsuvremenije opreme. Razvojem vlastitog kompjuterskog programa za prodaju, pripremu i praćenje proizvodnje te umrežavanjem svih prodajnih centara s proizvodnjom postignuta je brzina isporuke od samo desetak dana u bilo kojem kraju Hrvatske.

Ulaskom u razvoj vlastitog sustava prozora Bluegreen line okrećemo novu stranicu u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj. U svijetu postoji samo pedesetak proizvođača prozora i vrata koji mogu proizvesti prozor po strogim normama Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist. Većina tih proizvođača proizvodi po kupljenoj tehnologiji koju je za njih razvila neka druga kompanija. Tvrtka Troha-Dil sa svoje dvije patentne prijave osigurala si je orginalnost vlastitog proizvoda za duže vrijeme. 

Potvrda pravog smjera tvrtke je i certificiranje proizvoda drvoaluminijskih prozora za pasivne kuće od strane Passivhaus Instituta  Dr. Wolfgang Feist iz Darmstadt-a.

Tvornica pvc prozora - Bjelovar 5200 m2 zatvorenog proizvodnog pogona
Troha-Dil, danas.
Najsuvremenija tehnologija
Stručni i odgovorni djelatnici
CNC tehnologija
CNC tehnologija
CNC tehnologija
CNC tehnologija