Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Troha-Dil danas

Troha-Dil danas

Tvrtka Troha-Dil je krajem devedesetih godina potaknula revoluciju u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj uvođenjem najsuvremenije opreme. Razvojem vlastitog kompjuterskog programa za prodaju, pripremu i praćenje proizvodnje te umrežavanjem svih prodajnih centara s proizvodnjom postignuta je brzina isporuke od samo desetak dana u bilo kojem kraju Hrvatske.

Ulaskom u razvoj vlastitog sustava prozora Bluegreen line okrećemo novu stranicu u proizvodnji prozora i vrata u Hrvatskoj. U svijetu postoji samo pedesetak proizvođača prozora i vrata koji mogu proizvesti prozor po strogim normama Passivhaus Instituta Dr. Wolfgang Feist. Većina tih proizvođača proizvodi po kupljenoj tehnologiji koju je za njih razvila neka druga kompanija. Tvrtka Troha-Dil sa svoje dvije patentne prijave osigurala si je orginalnost vlastitog proizvoda za duže vrijeme. 

Potvrda pravog smjera tvrtke je i certificiranje proizvoda drvoaluminijskih prozora za pasivne kuće od strane Passivhaus Instituta  Dr. Wolfgang Feist iz Darmstadt-a.

Tvornica pvc prozora - Bjelovar 5200 m2 zatvorenog proizvodnog pogona
Troha-Dil, danas.
Najsuvremenija tehnologija
Stručni i odgovorni djelatnici
CNC tehnologija
CNC tehnologija
CNC tehnologija
CNC tehnologija