Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

PVC otklopno-klizne stijene

PVC otklopno-klizne stijene

Istančan dizajn. Visoka funkcionalnost. Dugotrajnost. To su osnovne karakteristike PVC kliznih stijena načinjenih iz Salamander profila. Idealne su za Vaše terase i balkone. Zadivit će Vas svojom stabilnošću i odličnom izolacijom.

PVC otklopno-klizne stijene u pogonu Troha-Dil proizvodimo u oba sustava, Streamline i 3D, iz profila štoka 80 mm i krila 104 mm, što rezultira čvrstim i kvalitetnim proizvodom.

Ukupan otvor podijeljen je na dva dijela od kojih je jedan fiksan, dok drugi, na kojem je krilo, možete otklopiti ili kompletno otklizati na fiksni dio. Unutrašnjost Vaše kuće i Vaša terasa tako postaju jedinstven prostor.

SALAMANDER profili iz sustava 3D i Streamline  prema europskoj normi EN ISO 10077-2 imaju koeficjent prolaska topline kroz prozorski okvir  Uf = 1.3 (W/m²K).  Što znači da je uz odgovarajuće staklo s koeficijentom U= 0.70 (W/m²K) i tople rubove moguće  postići zahtjev za niskoenergetske kuće. Sa staklom Ug = 1.1 do 1.2 (W/m²K), low-e s argonom, postižu se rezultati koji zadovoljavaju klasičnu gradnju uobičajenu u Hrvatskoj.

VAŽNO! Flot stakla sa suhim zrakom ili low-e bez argona ne zadovoljavaju osnovne građevinske propise u RH.

ZA CIJENU, CJENIK ILI PONUDU UPITAJTE OVDJE

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+