Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

3D

Raspitajte se u svom najbližem Troha-Dil prodajnom mjestu o troslojnim staklima u 3D i Streamline SALAMANDER prozorima. 

TROSLOJNO staklo s dvostrukim low-e premazom, punjeno argonom, ukupne debljine 40 mm s faktorom provodljivosti topline Ug=0.6 W/m²K

Od 1974. godine Salamander svojim kupcima nudi standarde u proizvodnji prozora i vrata koji su oduvijek bili ispred svog vremena.

Zbog velike kvalitete i estetskog izgleda Salamader profili su vrlo traženi u Europi. Profili se i dalje svakodnevno razvijaju, a zahvaljujući suradnji s brojnim stranim partnerima, postaju sastavni dio mnogih domova širom Europe.

3D je sustav profila Salamander s tri brtve. Ukupna širina 76 mm omogućuje veći razmak između komora, što daje još bolja izolacijska svojstva. Vrhunski dizajn ovog sustava profila, kao i funkcionalne osobine prozora izrađenih u pogonu Troha-Dil, dokazuju da je sustav 3D daleko ispred konkurencije.

Na Troha-Dil prozore ugrađujemo spojnice klupčice koje omogućuju ispravnu montažu vanjske i unutarnje klupčice bez obzira o kojoj se vrsti materijala radi. Vanjska klupčica može biti od kamena ili lima. Na ovaj način montirane i pravilno zabrtvljenje klupčice spriječit će da kiša koja se slijeva niz prozor ulazi u zid vaše kuće. Spojnica klupčice je sastavni dio prozora i dodatno se ne naplaćuje.

PVC prozori - 3D
PVC prozori - 3D
PVC prozor
3D prozor
3D prozori
3D prozori skica tri brtve
Posebna proizvodnja
Lučni prozor
ZA CIJENU, CJENIK ILI PONUDU UPITAJTE OVDJE

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+