Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Streamline

Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima i vratima daju pocinčani čelični profili. Još jedna pogodnost prozora i vrata načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima iznimnu sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve vanjske utjecaje i možemo reći da je gotovo neuništiv. U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cijenom je vrlo prihvatljiv.

Streamline je sustav profila Salamander s pet komora i dvije brtve. U kombinaciji s kvalitetnim staklom postižu se  izolacijska svojstva koja mogu zadovoljiti niskoenergetske kuće.

OPTIMALAN ODABIR, NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

Vjeruje se da je PVC materijal budućnosti. Dokazana stabilnost i postojanost daju dugotrajnu uporabnu vrijednost prozorima proizvedenim od PVC-a. Zvučna i toplinska izolacija materijala omogućuje provjetravanje kada Vi to želite, a vanjsku buku čujete samo ako otvorite prozor. Materijali koji se koriste u proizvodnji nisu štetni za zdravlje. Ekološki su, mogu se lako reciklirati. .

SALAMANDER profili iz sustava 3D i Streamline  prema europskoj normi EN ISO 10077-2 imaju koeficjent prolaska topline kroz prozorski okvir  Uf = 1.3 (W/m²K) Što znači da je uz odgovarajuće staklo s koeficijentom U= 0.60 (W/m² K) i tople rubove moguće  postići zahtjev za niskoenergetske kuće od  Uw = 1.0 (W/m²  K). Sa staklom Ug = 1.1 do 1.2 (W/m²K), low-e s argonom, postižu se rezultati koji zadovoljavaju klasičnu gradnju uobičajenu u Hrvatskoj.

VAŽNO! Flot stakla sa suhim zrakom ne zadovoljava osnovne građevinske propise u RH.

Streamline presjek
Streamline prozori - 5 komora i 2 brtve
Streamline prozori - Salamander profili
Streamline prozor
Streamline prozor - Toplinska izolacija
Streamline presjek
ZA CIJENU, CJENIK ILI PONUDU UPITAJTE OVDJE

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+