DoorA+ Drvo-aluminijska ulazna vrata

DoorA+ ulazna vrata sa svojom toplinskom provodljivosti dosežu i do UD=0,46 W/m²K. Namjenjena su za pasivne i niskoenergetske kuće s tehničkim karakteristikama i dizajnom usklađena s istoimenim prozorima iz Bluegreen Linije. 

Izrađena su u tehnici drvoaluminija. Izvana su obložena aluminijskim panelom, otporanim na vremenske utjecaje. Unutrašnji, drveni dio vrata koji će odgovarati Vašem interijeru daje prirodnu i udobnu atmosferu Vašem domu, dobru toplinsku izolaciju i pruža izvanrednu stambenu klimu. DoorA+ su ulazna vrata modernog dizajna otvorenog za prohtjeve kupca.     

                                                                                                                                                                                                                                                                     

Ova vrata karakterizira panel debljine 120 mm izrađen od drvene jezgre zaštićene lakom na bazi vode, dvostruko ispunjen  izolacijskom pjenom te izvana obložen 3 mm plastificiranom aluminijskom pločom u kojem se prema izboru postavlja četveroslojno staklo. Moguć je velik odabir boja po RAL-u i drvenih dekora, oblika stakla, vrsta stakla, inoks ukrasa i rukohvata. Okovi na vratima, automatske brave s četiri točke zatvaranja i spojnice, usklađene su s robusnošću i snagom ovih vrata. Način otključavanja vrata može biti ključem, magnetnom karticom ili otiskom prsta.

 

 

U media galeriji pogledajte modele ulaznih vrata. Prikaz je samo kao putokaz prema mogućnostima izvedbe. Vama ostavljamo mogućnost da dizajnirate svoja vrata koja će biti jedinstvena i dugog vijeka. Vrhunsku kvalitetu DoorA+ ulaznih vrata potvrdili su ispitivanjem i stručnjaci instituta ift Rosenheim.

 

 

  Drvoaluminijska ulazna vrata

   DoorA+ ulazna vrata - video 

 

 

Povratak na Bluegreen pasivne prozore