Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Rolete - vanjske, unutarnje, na izbačaj

Rolete - vanjske, unutarnje, na izbačaj

U ponudi Troha-Dil nalaze se moderne rolete. Kupci mogu birati između standardnih i vanjskih roleta, koje je moguće ugraditi naknadno, na već montirane prozore.

Unutarnje rolete na prozore se ugrađuju prilikom proizvodnje i na objekt se montiraju istovremeno s prozorima. Ovaj model roleta ne može se montirati naknadno. Stoga je odluku želite li prozore s roletama ili bez njih potrebno donijeti prije gradnje kuće. Naime, prilikom gradnje treba predvidjeti i prostor za kutiju za rolete, kako prozori ne bi ispali premali.

Rolete su, po mišljenju mnogih, najbolja zaštita unutrašnjosti Vašeg doma od sunca i neželjenih pogleda. Vodite računa da će svjetlosni otvor koji vidite prilikom gradnje biti umanjen i za širinu okvira i krila.

U mogućnosti smo ponuditi Vam lamele od PVC-a ili aluminija u različitim bojama. Isto tako možemo Vam ponuditi podizanje roleta pomoću rolet-automata, kurble ili elektromotora.

U Troha-Dil-u se proizvode i rolete na izbačaj koje omogućuju istovremeno prozračivanje i zamračivanje prostora. Svakako nas kontaktirajte prije gradnje kuće. Rado ćemo Vas savjetovati o najboljim rješenjima.

Rolete - lamele od aluminija
PVC rolete
Rolete na lučnom prozoru
Vanjske aluminijske rolete
Rolete u boji
Rolete - PCV lamele
Rolete na izbačaj
ZA CIJENU, CJENIK ILI PONUDU UPITAJTE OVDJE

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+