PVC ulazna vrata KÖMMERLING 76 AD, KÖMMERLING 88

PVC vanjska vrata načinjena iz profila KÖMMERLING  vrhunske su kvalitete i dizajna. Prilikom proizvodnje ovih vrata u Troha-Dilu vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Ukoliko odaberete naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovječan proizvod. Naša PVC vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled. Ulaznim vratima u našoj tvrtki posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni dio stolarije na kući te trebaju zadovoljiti svojim izgledom, također trebaju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.

Upravo stoga u ulazna vrata ugrađujemo spojnice nosivosti 120 kg, modernog dizajna i visoke kvalitete, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Da bi funkcionalnost i kvaliteta bile potpune. 

Krilo i okvir ojačavamo s pocinčanim čelikom, u krilu vrata zavarenim pomoću posebnog plastičnog umetka.

U sva glavna ulazna vrata ugrađujemo brave sa sigurnosnim kljunovima. Ugrađujemo ih standardno bez dodatne nadoplate.

U ponudi imamo nekoliko stotina različitih modela vrata s ukrasnim panelima. Za više informacija obratite se Vama najbližem prodajnom salonu.

U media galeriji pogledajte neke od modela pvc ulaznih vrata.

Link na media galeriju.   PVC ulazna vrata - Modeli ulaznih vrata s prečkama
 

Pošaljite upit za ponudu

PVC ULAZNA VRATA KÖMMERLING 88

PVC vanjska ulazna vrata, profil KÖMMERLING 88. Slike prikazuju presjeke profila i primjere izvedenih vrata. Za odabir modela vrata s ispunama treba odabrati model iz kataloga dobavljača na našim prodajnim mjestima.

Pošaljite upit za ponudu

PVC ulazna vrata KÖMMERLING 76 AD

PVC vanjska ulazna vrata, profil KÖMMERLING 76 AD.  Slike prikazuju presjeke profila i primjere izvedenih vrata. Za odabir modela vrata s ispunama treba odabrati model iz kataloga dobavljača na našim prodajnim mjestima.

Pošaljite upit za ponudu