BLUEGREEN line prozori za pasivne i niskoenergetske kuće

BLUEGREEN line prozori za pasivne i niskoenergetske kuće

Prozori moraju biti providni i neprovidni, svjetlopropusni zimi, svjetlonepropusni ljeti, trebaju zadržavati toplinu kuće, ali propuštati toplinu sunca, moraju biti pomični, ali sigurni od provale, otvaraju se, a moraju dobro brtviti, trebaju biti lagani, ali dovoljno čvrsti.

Na sve te zahtjeve mi u Troha-Dilu odgovorili smo jednim imenom, BLUEGREEN Line. BLUEGREEN Line je linija prozora i vrata za pasivne i niskoenergetske kuće vrhunskih termičkih svojstava.

 

Cijela BLUEGREEN Linija razvijena je u hrvatskoj tvrtci Troha-Dil, vlastitim znanjem, radom i pedesetgodišnjim iskustvom. Svaka sitnica promišljena je do zadnjeg detalja, a rezultati su senzacionalni. U trenutku nastajanja 2007. godine, dizajn Struktura bio je među šest najboljih prozora koji su imali Uf vrijednost od 0.7 W/m²K.  Za većinu svjetskih proizvođača pasivnih prozora to je još uvijek nedostižan san. Dijelom što smo imali vremena jer tvornica još nije bila izgrađena, a dijelom zbog toga što smo svojim kupcima htjeli ponuditi najbolje, nastavili smo usavršavati ideje i razvijati prozorske okvire do savršenstva. Danas Vam možemo ponuditi prozorski sustav BLUEGREEN Line, sustav prozora, vrata i stijena bez premca.

Tvrtka Troha-Dil je  ovim prozorskim sustavom pokrenula novu revoluciju u proizvodnji prozora i vrata  u Hrvatskoj te postavila nove standarde, ne samo u  Hrvatskoj, već i globalno. Danas smo jedina hrvatska tvrtka koja može proizvesti takve prozore i jedna od pedesetak u svijetu koja može zadovoljiti stroge kriterije Passivhaus Instituta.

U media galeriji pogledajte BLUEGREEN Line pasivne prozore.

Video: BLUEGREEN Line 

 

                                             

                                                                      Ispitano u ift Rosenheim-u! 

Zašto prozori za pasivne i niskoenergetske kuće? Bluegreen pasivni prozori i vrata
Pošaljite upit za ponudu