PVC Prozori

Prozori kao glavni izvor svjetla, povezuju nas s okolinom, a ujedno nas štite od nepovoljnih vremenskih uvijeta. Ubrajaju se u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu. Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinčani čelični profili. 

Pošaljite upit za ponudu

Kömmerling MD 76

Kömmerling MD 76

KÖMMERLING MD 76

Najnovija generacija profila - KÖMMERLING 76 - postavlja nove, jedinstvene standarde. U razvoj ovog sustava ugrađena je sveobuhvatna stručnost, desetljeća istraživanja i razvoja, najsuvremenije računalsko projektiranje, simulacije i bezbroj testova. KÖMMERLING 76 odražava našu predanost vrhunskoj kvaliteti, funkcionalnosti i estetici i nudi našim kupcima najbolji sustav prozora u svojoj klasi.

Pošaljite upit za ponudu

KÖMMERLING 88

KÖMMERLING 88

KÖMMERLING 88

Gradimo danas misleći na budućnost.

KÖMMERLING 88 je sustav prozora i vrata koji već danas ispunjava očekivanja sutrašnjice. Znatno je energetski učinkovitiji od usporedivih sustava profila na tržištu, dugovječan je i krajnje jednostavan za održavanje, pa ćete vi i vaša obitelj još dugo uživati u vašim novim, jedinstvenim prozorima i vratima.

 

Kömmerling 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2. 

Pošaljite upit za ponudu

SALAMANDER SL 76

SALAMANDER SL 76

SALAMANDER profili iz sustava 3D i Streamline  prema europskoj normi EN ISO 10077-2 imaju koeficjent prolaska topline kroz prozorski okvir  Uf = 1.3 (W/m²K).  Što znači da je uz odgovarajuće staklo s koeficijentom Ug = 0.60 (W/m² K) i tople rubove moguće  postići zahtjev za niskoenergetske kuće od  Uw = 1.0 (W/m²  K). Sa staklom Ug = 1.1 do 1.2 (W/m²K), low-e s argonom, postižu se rezultati koji zadovoljavaju klasičnu gradnju uobičajenu u Hrvatskoj.

Pošaljite upit za ponudu

SALAMANDER 3D

SALAMANDER 3D

3D je sustav profila Salamander s tri brtve. Ukupna širina 76 mm omogućuje veći razmak između komora, što daje još bolja izolacijska svojstva. Poseban, zaobljeni dizajn ovog sustava profila mnogima je razlog za izbor.

Pošaljite upit za ponudu