Premium 100 i Premium 110

01. 07. 2011. Vijesti

Novo u ponudi drvoaluminijskih prozora za niskoenergetske kuće!!! 

 

Bluegreen Line Premium 100

Premium 100 je prozor drvo – aluminijske strukture za niskoenergetske građevine energetske klase "A" i "B". Svojim modernim, ravnim dizajnom kao i aluminijskom maskom savršeno se uklapa u moderne građevinske strukture. U standardu se proizvodi s dvoslojnim low-e staklom Ug = 1.1 W/m²K.
Premium 100 proizvodi se sa  skrivenim Maco okovom što poboljšava brtvljenje prozora te je s unutarnje strane prozora vidljiva samo poluoliva.

 

Bluegreen Line Premium 110

Premium 110 je drvo – aluminijski prozor za niskoenergetske građevine energetske klase "A". Referentni prozor postiže ukupnu vrijednost od Uw = 0.9 W/m²K. Svojim modernim, ravnim dizajnom kao i aluminijskom maskom savršeno se uklapa u moderne građevine.
U standardu se proizvodi sa troslojnim staklom Ug = 0.6 W/m²K s dvostukim Low-e premazom i punjenjem  plinom Argonom. Stakla su opremljena  PVC  distancerima s toplim rubom.
Premium 110 proizvodi se sa  skrivenim Maco okovom gdje je s unutarnje strane prozora vidljiva samo poluoliva. Unutarnja brtva je neprekinuta što poboljšava brtvljenje prozora te daje poseban izgled prozora. Mehanička svojstva ovoga prozora ispitana su od strane instituta (IFT) – Institut fűr Fenstertechnik u  Rosenheimu koji je potvrdio vrhunske rezultate po europskoj normi EN 14531-1.

 

 

 

          Bluegreen Line Premium 100                                    Bluegreen Line Premium 110