Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

Gracia

Gracia

Karakteristike:

Energetski razred: B, A, A+
Etaža: 2
Neto površina: 250,73 m2
Dimenzije: 15,85 X 14,88 m
Spavaćih soba: 3
981.000,00 kn

Gracia je obiteljska dvoetažna vila vrlo prostrana s naglašeno velikim prostorijama. U prizemlju ima ulaz sa stepeništem, hodnikom i WC-om. Iz hodnika se ulazi u kuhinju uz koju je tehnička soba. Dnevni boravak i blagavaona su u jedinstvenom povezanom prostoru na koji se nastavlja kuhinja. Kuhinja je prema blagavaoni otvorena a prema hodniku odjeljenja vratima. Na blagavaoni i dnevnom boravku su ostakljene stijene kroz koje se preko vanjskih terasa unutrašnjost kuće povezuje s okolišem. Staklene površine se po potrebi štite od sunca kliznim panelima. Paneli su postavljeni s vanjske strane terase, tako da i na njoj rade hlad. Na katu su tri sobe. Glavna soba ima svoju garderobu i kupaonu. Iz sobe i kupaone se može izaći na lođu. Dvije dječije sobe imaju zajedničku kupaonu. 

Koje radove uključuje cijena objavljena na ovoj stranici možete pogledati na dokumentu "Informacija". Preuzimanje INFORMACIJE.

Gracia otvorene Yaluzine -5 Gracia zatvorene Yaluzine -5 Gracia otvorene Yaluzine -6 Gracia zatvorene Yaluzine -6 Gracia Gracia Gracia zatvorene Yaluzine -2 Gracia Gracia zatvorene Yaluzine -4 Gracia tlocrt prizemlja Gracia tlocrt kata
 

PVC prozori

Pasivni prozori

PVC vrata

PVC klizne stijene

PVC harmo stijene

PVC rolete

PVC i ALU grilje

Komarnici

Exclusive

Plus

Petra

Premium 100

Premium 110

DoorA+